מסעדה לחינה

אירועים במסעדה - כל המשפחה נהנית

בעבר הייתה חלוקה ברורה בין אירועים שעושים בבית לבין אירועים שעושים באולמות: בר / בת מצווה חוגגים באולם אירועים מפואר, חינה או שבת חתן חוגגים בבית המשפחה. בשנים האחרונות חלו שינוי בחלוקה דיכוטומית זו. גם אם האחות והגיסה, החברה הכי טובה והשכנה עזרו בהכנות, הרי שאשת הבת, האימא של חתן השמחה הגיעה לאירוע "על ארבע", מותשת מכל ההכנות. לכן, היום כבר ברור שאפשר לחגוג אירועים במסעדה.


מסעדות לחגיגת אירועים
במשפחות רבות נהוג לחגוג שמחה ביותר מאשר באירוע אחד, כמו למשל בר מצווה: פעם אחת בר מצווה בכותל, פעם שנייה בבית הנסת ואחר כך ארוחה, ובסוף - מסיבה גדולה באולם אירועים. בשני האירועים הראשונים מספר המוזמנים בדרך כלל אינו עולה על מאה אנשים, אלה הם אירועים יותר משפחתיים, וכמעט ולא מוזמנים אליהם אנשים אותם "חייבים" להזמין, כמו הבוס ו/או הקולגות בעבודה – אותם מזמינים לאירועים היותר גדולים. לכן, אפשר לחפש מסעדות אשר מתמחות בסוג זה של עריכת אירועים במסעדה. אותן מסעדות לאירועים מַקצות למשפחה אשר חוגגת את האירוע חלק תָחום, המיועד רק לה ולאורחיה, עם צוות עובדים המשרת רק אותם.


היתרונות של חגיגת אירועים במסעדה
אם רוצים להזמין משפחה גדולה ומורחבת הביתה, כולל שלושה דורות ואפילו ארבעה, הרי שלא תמיד יש מספיק מקום בבית. לעיתים צריך לפנות את הסלון מכל הרהיטים, גם כאשר מדובר בבית פרטי. הטרחה היא רבה לפני האירוע, וגם לאחריו, בכדי להחזיר את הבית לקדמותו. בנוסף, צריך לגייס שולחנות וכסאות מכל השכנים, או להביא מחברה המתמחה בהשכרת ציוד – מה שמייקר מאוד את כל הסיפור.


משפחות אשר אוהבות אוכל אתני, עדתי, מסורתי, כמו אוכל מרוקאי לדוגמא, לא תמיד יכולות לפנות את הזמן הדרוש להכין את כל המנות לקראת אירוע של מספר עשרות של מוזמנים. הצעירות של היום עובדות כל השבוע מחוץ לבית. בנוסף, צריך מקררים לאחסן את כל הכמויות של אוכל ושתייה לקראת האירוע.


לכן, אם בוחרים לציין אירועים במסעדה חוסכים את כל הלוגיסטיקה המורכבת שכרוכה באירוח ביתי של מספר גדול של אורחים.
 
מי שקרא את המאמר התעניין גם בחינה מרוקאית
תקראו גם על בר מצווה בבירה​​


Share by: